image1 1Ondanks het slechte veld en weer werd er toch gewoon om half 3 aan de aftrap verschenen.De eerste kansen zijn voor Avesteyn. En Avesteyn heeft grip op de wedstrijd. Na 20 minuten spelen zet Stan de Laat na een goede voorzet van Dries Heerkens Avesteyn op voorsprong.

Het spelbeeld verandert niet en Avesteyn blijft de bovenliggende partij. Toch is het niet veel later 1-1. Er wordt makkelijk door de spits weggedraaid en deze lobt hem over Glenn Buermans heen.

Avesteyn is vervolgens nog 2 keer dichtbij een voorsprong maar hij valt niet binnen. Er wordt met 1-1 de thee opgezocht. Avesteyn gaat de tweede helft scherp van start. Na 8 minuten een prachtige actie van Dries op de achterlijn, die vervolgens goed de vrije man zoekt. Joost Goijaarts ontvangt de bal en rondt koeltjes af. Avesteyn houdt controle over de wedstrijd en gaat geduldig op zoek naar de 1-3. 10 minuten voor tijd is het weer de sterk spelende Dries die een goede actie in huis heeft en de bal bij de tweede paal legt. Via de paal belandt deze bij Karpis Santurgan die hard onderkant lat binnen schiet.

In de laatste minuten wordt een counter goed uitgespeeld door Guus Barten en Karpis. Met Dries als eindstation wordt het 1-4 en bekroont Dries zijn uitstekende wedstrijd met een doelpunt.