Agenda

‘Comedy of Errors’ van William Shakespeare
Woensdag, 30 Augustus 2017, 19:30
Hits : 1437

Shakespear KersouweIllyria speelt hilarische Shakespeare voorstelling in de Kersouwe

Het Britse openluchttheatergezelschap Illyria komt weer naar de Kersouwe. Op woensdagavond 30 augustus spelen zij de hilarische komedie ‘Comedy of Errors’ van William Shakespeare. Kleurrijk, dolkomisch en uniek openluchttheater. Na vele jaren in de tuin van Kasteel Heeswijk te hebben gespeeld, treedt het gezelschap sinds vorig jaar op in Natuurtheater de Kersouwe.

 Kaarten €17,-(excl.serv.k) zijn te bestellen op www.kersouwe.nl , bij Uitpunt Veghel en bij Paperpoint 

Publiekslieveling Shakespeare’s Comedy of Errors is een van de eerste door Shakespeare geschreven comedies (rond 1594). Het is een absolute publiekslieveling vanwege de hilarische situaties die ontstaan als een tweeling, die vanaf de geboorte gescheiden zijn, zonder het zelf te weten, herenigd wordt. Zoals te verwachten veroorzaakt dit misverstand op misverstand waardoor alles uit de hand lijkt te lopen. Shakespeare is een meester in het construeren van dolkomische scenes en het is dan ook een gegarandeerd succes. Bovendien is het de kortste Shakespeare voorstelling, zodat het voorbij is voordat je het weet.

Engelse taal en picnickmandjes

De voorstelling wordt in het Engels gespeeld door het Britse openluchttheatergezelschap Illyria. De ervaring heeft geleerd dat Engelstaligen noch Nederlanders alles kunnen volgen en mitsdien genoodzaakt zijn het te ondergaan om vervolgens rollend van het lachen de avond door te brengen…. en uiteindelijk het helemaal begrepen te hebben! En wil je een picknickmandje meenemen, tijdens deze voorstelling in de Kersouwe is dat toegestaan.

Locatie De Kersouwe

app