Agenda

Kinder Muziek Tejater Speelgoetd Een cadeau voor de Sint!!
Zondag, 26 November 2017, 14:30
Hits : 1369
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telnr. 0413-293016

kindertejaterKinder Muziek Tejater Speelgoetd heeft ’n cadeau voor Sinterklaas, en wat voor een! Sinterklaas is natuurlijk jarig op 5 december en geeft dan alle kinderen een leuk cadeautje…maar krijgt Sinterklaas zelf ook weleens een cadeau?? Want wie jarig is trakteert, maar nu gaat Kinder Muziek Tejater Speelgoetd samen met de kinderen de rollen eens omdraaien!

Jazeker, want op zondag 26 november aanstaande zetten wij de Sint nu eens in het zonnetje! We gaan, samen met de kinderen een mooi schilderij maken voor Sinterklaas en dat geven we aan de Sint! Maarre, ssssttt niets verklappen hoor! We maken er weer een super gezellige middag van met veel dansen, springen, meezingen en lekker snoepen van de pepernootjes!

 

MuziekteaterDe voorstelling is in restaurant De Leygraaf, Meerstraat 45  en begint om 14.30 uur, maar let op…wil je knutselen of tekenen, dan kan dat al vanaf 14.00 uur. Kaartjes kun je reserveren op www.leygraaf.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telnr. 0413-293016.

De entree is 2,50, en er staat een glaasje ranja en een snoepzakje voor je klaar. Wij hebben er zin in, enne de Deugniet Piet en de Swing Pieten ook! We zien jullie heel graag op zondag 26 november! Kom je ook?

Locatie Restaurant De Leygraaf, Meerstraat 45

app