Dorpsnieuws

filmScreen-test-dagen leveren cast voor speelfilm op

De Kick Off bijeenkomst die Regiofilmproducties organiseerde in D'n Durpsherd in Berlicum zat bomvol, zoveel interesse was er voor de speelfilm die in de regio wordt opgenomen.

Film 1Tijdens de twee screen-test-dagen die volgden hadden regisseur Henny van der Burgt en spelregisseur Rick Hooijberg er een hele zware klus aan om de juiste keuzes te maken uit het vele talent dat zich van hun beste kant liet zien.

Film2Er was zelfs een 2de screentest nodig voor de hoofdrolspeelster te vinden. Maar de 2 regisseurs hebben hun taak met veel vakmanschap, gevoel en integriteit uitgevoerd.

Henny van de Burgt daarover: ”De cast is bekend, de rollen zijn verdeeld. Dat betekent dat we onze zoektocht naar talenten als speler en figuranten nu staken. We zijn voorzien! Iedereen heeft inmiddels bericht gehad. Ook zij die geen tekstrol hebben toegewezen krijgen een aandeel in de film, als figurant”.

Eerst presentatie van de cast, dan de eerste opnames

Tijdens een speciale cast presentatie op 12 oktober a.s. om 20.30 uur in D’n Durpsherd in Berlicum stelt het productieteam de cast aan alle geïnteresseerden voor.

Hiervoor worden alle geïnteresseerden en vooral ook familie en bekenden van de spelers en de figuranten uitgenodigd, tevens zijn alle sponsoren van harte welkom.

Zo kan men kennismaken met de spelers, ze komen uit de hele regio, en de rollen die ze spelen. De eerste opnamedagen staan gepland in november op locaties in Berlicum, Den Dungen en Heeswijk Dinther (begin 2017). Dit alles is te volgen via social media en de website www.regiofilmproducties.nl  Daar zullen regelmatig sfeerbeelden en korte filmpjes te zien zijn in het kader van “The making off”.

Meer informatie bij Ton Lunenburg via 06 22066338.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen