Dorpsnieuws

ErpHeewijkHeeswijk begon sterk aan de wedstrijd en Erp kwam in de 6de minuut goed weg toen een scherpe voorzet van links van Bryan van Deursen door Danny Aarts goed werd binnengeschoten, maar de onderkant van de lat voorkwam een doelpunt.

Diezelfde Aarts werd niet veel later weggestuurd door Stef Adank ,maar zijn inzet ging nu voorlangs. Daarna was het Erp dat twee keer gevaarlijk was voor het Heeswijkse doel. Een schot en een kopbal van Toon Barten werden door de doelman gekeerd en een kopbal van Koen van Deurzen ging ruim voorlangs. Vlak voor rust was het keeper Michel Wagemans die Erp met twee geweldige reddingen in de wedstrijd hield, eerst op een vrije trap en met name daarna op de inzet van Wouter van Dijke die de rebound voor het binnenschieten had.

Erp begon met meer druk vooruit aan de tweede helft en in de 49ste minuut was er reden tot juichen voor het thuispubliek. Een voorzet van Jasper van Goor werd door Ruud Delisse binnen geknikt, 1-0. Heeswijk had al snel weer op gelijke hoogte kunnen komen, maar het vizier stond vandaag niet op scherp en ook de geluksfactor bleek een belangrijke rol te spelen. Inzetten van Van Dijke, Stef Adank en Danny Aarts werden door Wagemans gekeerd en een goed schot van captain Tom Sleddens verdween in de 75ste minuut wederom op de lat. De ingevallen Jules Heerkens wachtte net te lang met schieten en opnieuw een inzet van Aarts, die de keeper al was gepasseerd, werd door Bob Verhagen van de lijn gered.
In de allerlaatste minuut bracht invaller Luuk van der Steen aan alle twijfel een einde, toen hij de bal behendig meenam en de 2-0 binnenschoot.
Een enorme domper voor het team van trainer Marc vd Ven, dat zich komende week zal moeten herpakken voordat EVVC volgende week op bezoek komt. Door enkele verrassende uitslagen is de ranglijst weer verder in elkaar geschoven en zal Heeswijk de komende weken punten moeten behalen om niet in de gevarenzone terecht te komen.