Dorpsnieuws

Sint JanServiceorganisatie Pantein Extra organiseert in juni twee dagtochten naar 's-Hertogenbosch en naar Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De dagtochten worden verzorgd door Lindetours Reizen en Pantein Extra.
Beekse BergenWanneer vinden de ‘dagjes uit’ plaats?
Op dinsdag 27 juni staat een bezoek aan de stad ’s-Hertogenbosch op het programma. Na ontvangst met thee/koffie en een Bossche bol is er een historische wandeling en een boottocht. Na de lunch wordt de wandeling vervolgd. Als afsluiting is er een gezamenlijk diner.
 
Op vrijdag 30 juni is het genieten van het Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De Afrikaanse savanne wordt vanuit de bus verkend en een gids vertelt over alle dieren in het park. Het resterende deel van het park is te voet of per boot te bekijken. Op het einde van de dag is er een gezamenlijk diner.
 
Voor wie?
Ieder lid van Pantein Extra mag één introducé meenemen. Als er nog plaatsen vrij zijn worden deze beschikbaar gesteld aan niet leden. Deelnemers die begeleiding nodig hebben kunnen terugvallen op een vrijwilliger of een verpleegkundige.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de opstappunten, het programma, kosten en de mogelijkheden voor zorg of begeleiding bel 0485-845454 of kijk op www.panteinextra.nl/dagtrips .
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen