Dorpsnieuws

goededoelenweek. jpg_CustomDit jaar wordt voor de eerste keer in Heeswijk Dinther van ma.15 tot en met do. 18 mei 2017 de Goede Doelen Week georganiseerd.       Er wordt nu in één keer, voor twaalf nationale collectes tegelijkertijd, gecollecteerd.
De volgende goede doelen doen mee:

Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp, Hartstichting, Nierstichting Nederland, Nationaal MS Fonds, Maag Darm Leverstichting, Diabetes Fonds Nederland, Fonds Verstandelijke Gehandicapten, Rode Kruis, KWF Kanker Bestrijding , Hersenstichting Nederland, Stichting Nationaal Reumafonds en de Nederlandse Brandwondenstichting
 
U krijgt deze week van onze collectanten een envelop, met daarin een informatiebrief, een invullijst en een inzamelenvelop. Op deze lijst kunt u noteren welke goede doelen u wilt steunen en met welk bedrag. Het totaalbedrag gaat contant, met de invullijst in de inzamelenvelop.
 
Van 15 tot en met 18 mei komen onze collectanten deze envelop bij u ophalen.
Het is misschien even wennen dat u in deze Goede Doelenweek, nu in één keer, aan alle goede doelen tegelijk een donatie kunt doen. We hopen dat alle goede doelen op uw steun mogen rekenen en dat deze week een groot succes wordt.
Na afloop van de collecte wordt de opbrengst van deze Goede Doelenweek gepubliceerd in deze krant. Ook kunt u ons volgen op facebook.
 
Femke Brouwer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen