Dorpsnieuws


augustinusparochie
Op dinsdag 27 juni is er om 20.00 uur een inspraakavond voor de parochianen van de Geloofsgemeenschap St Servatius te Dinther in Cultureel Centrum Servaes. Deze avond wordt georganiseerd door de Locatieraad van de Geloofsgemeenschap Dinther. 
 
Nieuwe situatie
Sinds 1 april vormen de voormalige parochies Dinther, Berlicum/Middelrode, Heeswijk en Loosbroek samen de nieuwe RK Parochie Heilige Augustinus. De nieuwe parochie heeft één bestuur en de voormalige parochies hebben geen eigen/zelfstandig bestuur meer. Praktisch gezien is er echter niet veel veranderd. Voor Dinther is er een Locatieraad opgericht, die nagenoeg alle bestuurswerkzaamheden van voorheen ter hand neemt.
Uw mening is welkom
Onder het motto ’Samen de schouders er onder’ zijn we de toekomst tegemoet getreden. Juist daarom hebben de leden van de Locatieraad behoefte aan een goede terugkoppeling met de parochianen. Voorheen gebeurde dat tijdens de bijeenkomsten van de parochievergadering, die in de nieuwe structuur is komen te vervallen. Voortaan willen we dus in plaats van de parochievergadering minstens eenmaal per jaar een inspraakavond houden. Alle aspecten van onze geloofsgemeenschap komen aan de orde.
De Locatieraad geeft u inzicht in het reilen en zeilen binnen de nieuwe parochie.
En u … bent u lid van een werkgroep, commissie of koor of bent u een betrokken parochiaan? We horen graag uw mening en zien uw komst op 27 juni graag tegemoet.
Locatieraad Geloofsgemeenschap Dinther.
Namens hen, 
Ria van Hemmen
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen