Dorpsnieuws

 aMICANTO 1In samenwerking met Theater ‘Den Durpsherd’ in Berlicum organiseert koor ‘Amicanto’ uit Heeswijk - Dinther een groots opgezet korenfestival op 28 oktober a.s. vanaf 19.00 uur.  “Live on Stage: Voices” Vanuit de regio komen 9 koren bij elkaar om elkaar te ontmoeten en om naar elkaar te luisteren. De muziek die gezongen wordt is heel divers.

Er komt een koor uit het Duitse Trier, een barbershopkoor, popkoren, en een zeemanskoor.

Onderdeel van dit festival is een beoordeling door een professionele jury bestaande uit Ben Cramer (gerenommeerd zanger en tevens hoofdrolspeler in de musical ‘The Phantom of the Opera, die een aantal jaren gedraaid heeft) en Angelo Smulders, dirigent van het professionele koor ‘Just Us’ uit Veldhoven. Dit koor kunt u door heel Nederland in diverse theaters zien en horen. ‘Just Us’ zal in de pauze ook een half uur optreden deze avond.

Voor ieder koor zijn er 3 optredens gepland van 20 minuten op 3 verschillende zalen in theater Den Durpsherd.   Bezoekers kunnen zich voortdurend van het ene naar het andere podium begeven door heel het theater om op deze manier alle koren te kunnen beluisteren.

Wij willen jullie van harte uitnodigen om bij dit evenement aanwezig te zijn.

Kaarten á € 10,00 (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar via www.durpsherd.nl of aan de kassa aan het theater.

Elly v.d. Broek en Monique van Erp

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen