Dorpsnieuws

Saskia en Helen weten het; er is leven na de dood

Leven na de doodMensen die erin geloven zijn van harte welkom, maar juist ook degenen die het fenomeen 'leven na de dood' naar het rijk der fabelen verwijzen, worden aangemoedigd om de avond bij te wonen die spiritueel tekenaar/medium Lynn Cottrell uit Engeland, het Berlicumse medium Saskia Chatillon en medium Helen van Hooft uit H-D vrijdag 1 december in H-D houden.

Nieuwbouw van Buro Lima weer stukje dichterbij

Buro LimaBuro Lima wil aan het Raadhuisplein in Heeswijk-Dinther een woon-zorgcomplex bouwen voor dagopvang, wonen en logies voor kinderen met een bijzondere of intensieve hulpvraag.

Op dit moment is Buro Lima al gevestigd aan het Raadhuisplein, in de pastorie van Dinther,

Wees alert op valse e-mails!

gemeente bernheze tonMomenteel worden er valse e-mails verstuurd naar inwoners van Bernheze, uit naam van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Wij raden u aan niet te betalen en deze e-mail weg te gooien.

Gemeente ruimt bladeren op

BladafvalTot en met 22 januari komen we in alle dorpskernen op vaste dagen langs om het gevallen blad op te ruimen. We nemen ook bladhopen mee die u gemaakt heeft.
In het buitengebied maken we aan het einde van het jaar een ronde om bladhopen op te halen.

Open Kerkendag

images 1Op zondag 26 november 2017 is de Brabantse Open Kerkendag, die wordt gecombineerd met een Open Monumentendag Special. U kunt deze dag rondkijken in alle kerken in Bernheze.

Heel Heeswijk hobbelt…

MarcoDe Hoofdstraat in Heeswijk ligt er al jarenlang slecht bij, en voorlopig blijft dat nog wel zo. De aanpak van de doorgaande route door Heeswijk-Dinther zou in 2019 en 2020 plaatsvinden, maar met het vaststellen van de nieuwe begroting is de einddatum nu voorlopig op 2021 gezet. Dit tot groot ongenoegen van Politieke Partij Blanco.

Wat ruist er door het struikgewas?

17 KM WaltervanGeffen 1Wat ruist er door het struikgewas. KennisMaker Walter van Geffen brengt donderdag 23 november een hommage aan Toon Hermans , aanvang 19.30u- 21.30u in Bibliotheek Heeswijk-Dinther. Groot bewonderaar en tevens Hermans-kenner Walter van Geffen

Sinterklaas in H-D zoekt hulp (25+)

DSC 3113Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas komt weer naar Nederland. Op zondag 19 november brengt hij een bezoek aan Heeswijk-Dinther. Sinterklaas is nog op zoek naar mensen die hem willen komen helpen. Want, gezien zijn hoge leeftijd kan hij de intocht niet alleen af.