Dorpsnieuws

Vivaan logoVoor een 35 jarige jongen met een verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks met hem wil gaan sporten in Heesch.

Over de organisatie: Heart Care is een jonge organisatie en biedt zorg- en dienstverlening aan zowel jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking. Heart Care kan zorg bieden in allerlei vormen: of het nu gaat om een aantal uren per week in de thuissituatie of om 24-uurs zorg in een woonvorm. Door gebruik te maken van een persoonsgebonden budget (PGB) bepaalt u zelf op welk moment u welke zorg en/of begeleiding inkoopt. U heeft zelf de regie over de manier waarop de zorg wordt georganiseerd en verleend.

Korte omschrijving werkzaamheden: We zijn op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op de donderdag van 19.30 uur tot 20.30 uur gaat sporten met een 35 jarige jongen met een verstandelijke beperking. Het gaat om een jongen wonende in Heesch die veel duidelijkheid nodig heeft, nee is nee en ja is ja, er is geen tussenweg. Hij heeft het sporten ook echt nodig ivm een zwakke knie. We zoeken een sportieve vrijwilliger die hem ook kan begeleiden bij de sport instrumenten.

Gevraagd wordt: Begeleiding voor sporten bij Meersport Heesch. Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Sportief type.

Geboden wordt: Een dankbare en tevreden cliënt die heel graag gaat sporten en die iedere week er weer naar uit kijkt om lekker te kunnen ontspannen met een fijn sportmaatje.

Werktijden: Iedere donderdag van 19.30 uur tot 20.30 uur, eventueel overleg mogelijk voor een andere dag.

Aannameprocedure: Gesprek met de begeleiding. Er moet een klik zijn van beide kanten.