Dorpsnieuws

Meer MaashorstIn de eerste week van januari valt er bij 75.000 huishoudens in de regio een nieuwe krant in de bus: Meer Maashorst.

Een maandelijkse uitgave waarin het natuurgebied De Maashorst centraal zal staan.

De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, omgeven door de gemeenten Bernheze, Uden, Landerd en Oss. Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. Het is een gebied dat letterlijk en figuurlijk nog niet bij iedereen op de kaart staat en daar willen de makers van ‘Meer Maashorst’ verandering in brengen. Want De Maashorst verdient het om in beeld te worden gebracht als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

In ‘Meer Maashorst’ staan boeiende interviews, columns, verrassende reportages, mooie foto’s, beschouwende artikelen (het is immers een schitterend gebied!), informatieve rubrieken over de Maashorst, toeristische tips; kortom te veel om op te noemen. In het blad is te lezen en te zien wat De Maashorst, én haar bewoners, te bieden hebben.

Het maandblad verschijnt in de eerste week van januari gratis huis-aan-huis in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. Dus niet alleen in de kernen die De Maashorst vormen, maar ook in de dorpen daaromheen, de zogenoemde schil, valt ‘Meer Maashorst’ in de brievenbus. Deze gedrukte versie van Meer Maashorst krijgt versterking door een online mogelijkheid tot doorbladeren op www.meermaashorst.nl .