Dorpsnieuws


cq5dam.web.384.614Volg als bibliotheeklid online cursussen van de bibliotheek.
Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren.
Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.
Hoe werkt het?
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.
Cursus van de maand
Bij de bibliotheek ben je nooit uitgekeken of uitgeleerd. Als extraatje krijg je daarom iedere maand een korte online cursus cadeau. De onderwerpen variëren sterk, zodat er altijd wel een cursus van de maand voorbijkomt waar jij echt iets aan hebt.
Meer weten?
Ga naar de online Bibliotheek ( https://www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html  )voor meer informatie en een overzicht van het cursusaanbod.
Tip: Volgt u liever een klassikale cursus? In Uden en Oss kunt u zich daarvoor aanmelden bij de Volksuniversiteit: www.volksuniversiteitoss.nl 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen