Dorpsnieuws

horen zien meldenOnderzoek naar veiligheid en leefbaarheid Bernheze. Hoe veilig voelt u zich in uw buurt? Bent u slachtoffer geweest van een misdrijf? Wat vindt u van de voorzieningen en het onderhoud in uw buurt?
Deze vragen en andere stellen wij de komende periode aan 2.500 inwoners van de gemeente Bernheze.
Met de uitkomsten van de enquête krijgt de gemeente een goed beeld van de veiligheidssituatie en de leefbaarheid in uw woonomgeving en van de mogelijkheden tot verbetering.
Veiligheid en leefbaarheid gemeten
De gemeentebeleidsmonitor is ontwikkeld om de sociale veiligheid en leefbaarheid te meten. Dit onderzoek vond in 2014 ook plaats onder de inwoners van onze gemeente. De vragen gaan over de kwaliteit van de woonomgeving, voorzieningen in de buurt en het onderhoud, maar ook over overlast en problemen, (on)veiligheid en criminaliteit. De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek onder andere voor het nieuwe veiligheidsbeleid.
Vul de enquête in
2500 inwoners van Bernheze krijgen van de burgemeester een brief waarin ze worden uitgenodigd een vragenlijst op internet in te vullen. Deze inwoners zijn willekeurig gekozen. Wie liever een schriftelijke vragenlijst ontvangt, krijgt deze desgevraagd thuis gestuurd. Onderzoeksbureau DIMENSUS uit Breda voert het onderzoek uit.. Alleen als veel mensen meedoen ontstaat een goed beeld van de leefbaarheids- en veiligheidssituatie in onze gemeente. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u meedoet.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen