Dorpsnieuws

Leven na de doodMensen die erin geloven zijn van harte welkom, maar juist ook degenen die het fenomeen 'leven na de dood' naar het rijk der fabelen verwijzen, worden aangemoedigd om de avond bij te wonen die spiritueel tekenaar/medium Lynn Cottrell uit Engeland, het Berlicumse medium Saskia Chatillon en medium Helen van Hooft uit H-D vrijdag 1 dec. houden in  Hotel De Leijgraaf(om 19.30 u.).
Daar proberen zij contact te leggen met overledenen van mensen in de zaal.

"Dood gaan betekent niet dat iemand weg is. Hij of zij is er nog. Niet fysiek, maar in de spirituele wereld. Je kunt er nog steeds contact mee hebben." Dat stellen Saskia Chatillon en Helen van Hooft. Beide dames 'zien', horen en voelen al vanaf jonge leeftijd overleden mensen en hebben er ook 'gewoon' contact mee.

Ze begrijpen echt wel dat niet iedereen hun statement 'dat er leven is na de dood' als waarheid aannemen, maar nodigen sceptici direct uit om het zelf te komen ervaren. "Je hoeft het niet te geloven. Het bewijs wordt geleverd als we nabestaanden gedetailleerde kloppende informatie geven terwijl wij de overledenen helemaal niet kennen", proberen Saskia en Helen uit te leggen.

'Raar, eng of voor gek versleten'
Wat voor velen niet te bevatten is, is voor hen gesneden koek omdat zij al hun hele leven contact hebben met overledenen. Beide dames zien, voelen en horen al van kinds af aan overledenen, maar deden daar heel lang niets mee. "Mensen vinden het raar, eng of je wordt voor gek versleten. Dan ben je er huiverig voor om open te zijn over wat je ervaart. Uiteindelijk hebben wij toch gehoor gegeven aan ons gevoel. We hebben onze intuïtie verder ontwikkeld en zijn geschoold op onder andere Arthur Findlay College in Engeland. Dat is wereldwijd dé school voor mediumschap", aldus de dames enthousiast.

Uit het verdomhoekje
Om mediumschap toegankelijk te maken organiseren zij op vrijdag 1 december een avond samen met leraar,medium en spirit artist Lynn Cottrell uit Engeland. De dames eensgezind: "We nodigen ook sceptici uit en gaan contact leggen met overleden dierbaren van bezoekers. Lynn zal na contact, gelijkende tekeningen maken van de overledenen."

Bron: Stadsblad Den Bosch

Tekst en Foto:  Wendy van Lijssel

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen