Dorpsnieuws

alle zielenWe zijn alweer druk bezig om de vierde editie van Alle Zielen vorm te geven. Die vindt plaats op zaterdag 28 oktober op het terrein van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Met muziek, kunst en theater reiken kunstenaars een vorm aan waarmee we degenen die gemist worden kunnen herdenken.

Ook is er ruimte om op creatieve wijze uiting te geven aan je gevoelens. Alle Zielen geeft het gemis van geliefden een plek in je leven.

Omarm jij dit evenement, word dan zielsverwant. Met 25 euro ondersteun je dit hartverwarmende programma. Je ontvangt hiervoor een toegangsbewijs en een set bijzondere condoleancekaarten, speciaal voor Alle Zielen door kunstenaar Miesjel van Gerwen gemaakt. En je ontvangt eeuwige dank!

Wil je zielsverwant worden? Mail dan je naam, woonadres en mailadres aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ontvangt dan een betaalverzoek via email. En we plaatsen je op de gastenlijst zodat je op 28 oktober geen entree betaalt. Mocht je een extra gift willen doen, geef dit dan in je mail aan.

Hartelijk dank!

Olga Raaymakers (projectleiding) - Toine van der Heijden - Margreet Verboon - Miesjel van Gerwen - Anita van de Ven - Wim van der Heijden - Ardith Manders - Esther Mollema

Alle Zielen 2023, 28 oktober 2023, 18.00-22.00 uur
Abdij van Berne
Abdijstraat 53
5473 AC Heeswijk-Dinther