Dorpsnieuws

Alina en_ArdithIn oktober van het maandblad D’n HaDeejer zit een poster . Wil je deze tot 12 december voor je raam plakken op een zichtbare plaats en ook even stemmen op Heeswijk-Dinther?

Stemmen is een fluitje van een cent en doe je via www.brabant.nl/dorpenderby . Je kunt zowel via facebook, als via email stemmen. Als je vervolgens de bevestigingsmail doorstuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  maak je ook nog eens kan op een van de 50 prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de lokale ondernemers. De prijsuitreiking is op donderdag 7 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

En door je stem uit te brengen help je Heeswijk-Dinther naar een hogere plek in de ranking. De plaatsen een, twee en drie worden beloond met respectievelijk € 25.000,-, € 12.500,- en € 7.500,-.

Als we een van deze prijzen winnen dan willen we dat terug geven aan het dorp. Iets waar alle inwoners van ons dorp van mee kunnen profiteren. We denken aan een digitaal en fysiek platform voor alle culturele instanties uit HDL. Dit om zaken op elkaar af te stemmen en elkaar te steunen bij activiteiten en evenement. Want samen krijg je veel voor elkaar. Dus zeggen Alina en Ardith samen in koor: stem op Heeswijk-Dinther en ben ook trots op cultureel HaDee.