Actief Burgerschap HD

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

170105-wvdl-NJbijeenkomstServeas33VOORKANT KopieDonderdagavond 5 januari waren weer bijna 300 HaDeejers en een bijna voltallig college van B&W aanwezig op een geanimeerde bijeenkomst. Zoals altijd, georganiseerd door stichting Dorpsnieuws (d’n HaDeejer) en Actief Burgerschap. Naast vele, vele handdrukken en goede wensen was er ook een spetterend programma onder leiding van presentator Gertjan Arts.
Meer foto's

Plein 1969 moet groen blijven!

plein1969-vierkant-witHet centrum van Heeswijk-Dinther is aan een grondige opknapbeurt toe. Van het centrum moet, en kan, een echt dorpshart gemaakt worden. Een dorpshart waar mensen niet bang hoeven te zijn om te struikelen over hobbelige paden.

Glasvezel gemeenschappelijk belang

Actief BurgerschapDit bericht is een oproep om, als het enigszins kan, in het belang van ons hele dorp, te kiezen voor glasvezel. Dat betekent: uiterlijk eind december het aanbod van Trined en e-fiber aannemen en ondertekenen.

De Energieweverij

De energieweverijUitnodiging aan alle inwoners van de gemeente Bernheze. Een duurzamere wereld voor ons én voor onze kinderen. Dat is waar de duurzaamheids-ambitie van de gemeente Bernheze over gaat. Om deze ambitie invulling te blijven geven is het van belang met elkaar het gesprek te blijven voeren.