Evenementen

160831-FL-KVW 3_VOORKANTOp woensdag komt traditiegetrouw de vrijwillige brandweer naar de kindervakantieweek aan de Heibloemse Dijk.

Meer foto's

De dag begint voor de MiddenBouwers met een bosspel. De andere kinderen vermaken zich in het Olympisch dorp en het knutselen in de knutseltent. De Inimienies en de kinderen van de OnderBouw maken vlaggen voor het defilé morgen.

De BovenBouw begint heel enthousiast met allerlei spelletjes.

Het grote schuimspel aan het einde van deze dag wordt wederom verzorgd door de vrijwillige brandweer. En zoals we op de foto’s kunnen zien is dat een groot spektakel met heel veel schuim en water. De schuimblussers draaien ongeveer drie kwartier op volle toeren en de kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen.

We merken dat de verhalen over de kindervakantieweek goed worden gelezen. Er werd veelvuldig op gewezen, dat er een fout stond in het verslag van de eerste dag. De leiding van de organisatie had namelijk verteld dat de stichting Hout uit Loosbroek de pallets levert. Maar nu blijkt dat deze stichting een heel andere naam heeft en wel ‘Stichting Pallet’. Eigenlijk heel logisch, niet waar?

Wil je meer weten? Kijk op: www.stichting-ranja.nl .

Tekst en foto’s: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen