Evenementen

160901-FL-KVW 4_VOORKANTDe jongere kinderen houden zich vanochtend bezig  met sport een spel. Verschillende soorten spelletjes waarbij snelheid en hard lopen belangrijk zijn.

Meer foto's

De Ieniemienies beginnen met het afbreken van de hutten, de Midden Bouwers doen dat nadat zij klaar zijn met de spelen. Dan kunnen de kleinsten zich uit gaan leven op het spelletjesterrein.

Vanavond gaan de Boven Bouwers overnachten in de muziekfabriek bij de Abdij.

Daar aan vooraf gaand een spel, gevolgd door een nachtelijke tocht. Zij zullen vannacht dus weinig slaap krijgen. Het wordt een strijd tegen spoken om de Olympische titel en een strijd tegen de slaap. Of slapeloosheid?

Vandaag zijn ook de Midden Bouwers niet aanwezig. Zij zijn op de fiets naar Loosbroek om daar op de sportvelden met de Midden Bouwers uit Loosbroek te gaan sporten. Met dit mooie weer kunnen er veel waterspelletjes gedaan worden.

Als beide groepen terug gekeerd zijn, is het hun taak om hun hut af te breken en de pallets naar een hele grote pallets berg te brengen.

Naast het spel en het afbreken van het Olympisch dorp kan er ook nog steeds geknutseld worden. Tevens willen veel kinderen zich opnieuw laten schminken.

Deze donderdag wordt afgesloten met een defilé, dat langs het podium zal trekken.

Meer weten? Kijk op: www.stichting-ranja.nl.

Tekst en foto’s: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen