Redactioneel

170705-wvdl-BlotebillenvandeKoning16VOORKANTNou dan raakte je wel de tel kwijt tijdens de druk bezochte première van de Blote Billen van de Koning in de Kersouwe. Een klassiek sprookje in een nieuw jasje, waarin ijdelheid, verwend zijn en een groot ego een spiegel voor gezet krijgen. Met van jezelf houden is niets mis. Alleen als dat meer dan van een ander is dan wordt het een kwalijke zaak.
 
Besef hoe mooi en bijzonder je bent, maar geef ook anderen een compliment. En die wijze boodschap hebben alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s gisteren op de tribune na het verhaal van de koning wel begrepen!
 
Er mag teruggekeken worden op een zonovergoten, geslaagde, humoristische eerste voorstelling met een geboeid publiek en heel veel vrolijke kindersnoeten.
Een veer in de …. voor de spelers van het jeugdtheater en hun fanatieke achterban, want zonder zo’n goed team kon de koning toch echt niet met de billen bloot.
 
Nog te zien op woensdag 12 en 19 juli om 15uur en op zaterdag 15, 22 juli om 19uur.
 
Meer foto's

Tekst: Ine Zonnveld
Foto's:  Wim van der Lubbe
Reacties   
-1 #1 erica 06-07-2017 18:36
Veel succes met de première van dit sprookje. Wat jammer dat het precies voor mij al in mijn vakantie in Duitsland valt. Ik had die blote billen van de koning natuurlijk graag willen zien.
Veel plezier gewenst allemaal!
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen