Redactioneel

170709-PK-Rene Schuurmans_in_concert-VIERKANT-07Het weer kon niet beter zijn. Velen waren afgekomen op René Schuurmans (uit St.Michielsgestel). Vrijdag 23 juni was hij nog op de TV te zien bij “Muziekfeest op het plein”.  Meer foto's.
Het publiek zit maar ook velen staan in het theater; zo’n 1200 kaarten waren die middag verkocht. Het theater zat dan ook helemaal vol.
Iedereen wacht met spanning op het optreden van René. En als hij er dan is wordt het publiek meteen enthousiast. Er wordt al snel meegezongen, gewuifd en gedanst. Nummers als “Hé doe niet zo sexy” en “Laat de zon in je hart” gaan er goed in.
René had ook enkele gasten uitgenodigd waaronder Django Wagner, die voor de pauze optrad. Hij heeft al enkele prijzen gewonnen zoals de beste (volks)zanger in 2013 en 2014.

Toen na de pauze Frans Bauer kwam zat de sfeer er helemaal in. Nummers als “Bella Italia” en “Heb je even voor mij” maakten het publiek enthousiast. Er werd meegedeind, gewuifd en geklapt en de mobiele telefoons werden volop gebruikt om opnames te maken.
Ook veel jong publiek was op deze middag afgekomen, terwijl de bars met dat warme weer goede zaken deden.
 
Tekst en foto's: Peter Kriele
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen