Redactioneel

170924 RvH AvesteynTenue 01Vanaf nu beschikt Avesteyn over een nieuw wedstrijdtenue. Dit is op zich zelf geen bijzonder feit maar in dit geval is daar echter wel sprake van. Avesteyn heeft kunnen bewerkstelligen dat in samenwerking met onze kledingsponsor Intersport uit Veghel en Masita een shirt is samengesteld dat alleen voor Avesteyn geproduceerd wordt. Dit houdt in dat Avesteyn langdurig kan beschikken over dit unieke shirt waardoor op enig moment alle teams van onze vereniging in het zelfde wedstrijdtenue zullen spelen. Aangezien dit afgelopen periode niet mogelijk is gebleken, zijn we hier zeer blij mee. Het nieuwe tenue is op zondag 24 september door het eerste team in gebruik genomen, nadat dit tijdens een kleine ceremonie werd gepresenteerd waarbij een spandoek werd onthuld waarop het nieuwe tenue staat weergegeven.
 
Bij deze presentatie waren beide hoofdsponsoren Gedo Electro en Cranen Fleetservice en Patrick Koolen van Intersport aanwezig. Het spandoek werd onthuld door de pupil van de week, Wout van Aarle, en de aanvoerder van het eerste team, Martijn Swartjes.
 
Naast het traditionele oranjezwarte thuistenue zal Avesteyn 1 voortaan in een zwart uittenue aantreden. De komende periode zal ook een aantal andere teams het nieuwe tenue krijgen. Avesteyn is trots op dit "costum made" shirt en we gaan er van uit dat onze leden dit met trots zullen dragen.
 
 
Tekst: Joep Adank, voorzitter RKSV Avesteyn
Foto's: Ronald van Hastenberg
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen