Redactioneel

171112 jw familiedag laverhof 20Zondag 12 november waren familieleden en mantelzorgers te gast in de huiskamers van Cunera en in de aula en de woonkamers van de Bongerd. De jaarlijkse familiedag trok veel belangstelling.  Meer foto's. 

Pannenkoeken
In de huiskamers van Cunera werden pannenkoeken gebakken voor de bewoners. Ook was de fototentoonstelling 'Geluksmomentjes' te bezoeken. Een jaar geluk, liefdevolle contacten, ontroering en een lach door de verzorgsters van de gesloten afdeling Cunera in beeld gebracht.

High tea in de aula
Als dank voor de genegenheid die de bewoners van Elstar, Bellefleur, Sterappel en Karmijn gedurende dit afgelopen jaar mochten ontvangen, boden een achttal bewoners hun familie en mantelzorgers een zelfgemaakt beeldje aan.
De bijeenkomst in de aula was extra feestelijk door de geweldige ambiance. Rijkelijk gedekte tafels met vele zoetigheden boden de genodigden een overdaad aan heerlijkheden.

Fotoboek 'Verbinding'
Annemiek van de Rijdt, directeur van Laverhof, onderstreepte het belang van de toewijding en aandacht, die de familie en mantelzorgers tot een onmisbare bouwsteen maken van de zorg in Laverhof. Als dank bood zij haar gasten het fotoboek 'Verbinding" aan, een sfeeropname van de familiedag van 2016.
 
Tekst en fotografie Jacques Worms
Reacties   
+2 #1 Bart van Schijndel 15-11-2017 18:47
Door de korte tekstjes bij de foto's , zoals Jacques Worms dat bij dit artikel heeft gedaan, krijgen de foto's een grote meerwaarde.
Het is wel extra werk, maar ik zou zeggen: "Hou het erin!"
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen