Redactioneel

171211 jw Kerstmarkt vk 19Code rood!? Ook de kerstmarkt in Laverhof had te lijden onder de extreme weersomstandigheden. Vijf ondernemers belden af. Toch stonden er nog 32 kraampjes van voornamelijk lokale standhouders in de zalen en gangen van Cunera de Bongerd om de kerstsfeer te verspreiden. Meer foto's. 

Minder druk
Inge Almekinders, bestuurssecretaris van Laverhof, merkte op dat ook het aantal bezoekers minder was dan vorig jaar. "Toen kon je bij de entree nauwelijks vooruit komen."

Geen staangeld
Bij de ingang konden bezoekers munten kopen om te besteden aan hapjes en drankjes. Opbrengst voor de bewoners. De standhouders hoefden geen staangeld te betalen. Een cadeau aanbieden aan de organisatie was voldoende. Die cadeaus werden verloot onder de bezoekers.
 
Welkom op Winterwonderland
Marga Goossens van het team Welzijn: "Het is nu voor de 15e keer dat we deze markt organiseren. En het is de derde keer dat dit de start is van de winterwonderland week. Iedere dag activiteiten in de kerstsfeer om onze bewoners te verwennen." Zie https://www.laverhof.nl/agenda/agenda-heeswijk 
  
Tekst en foto's: Jacques Worms