Redactioneel

231001 rva Berkshire34 ‘Do what you love. Love what you do.’ Hou van wat je doet. Dat is een van de uitgangspunten bij Puur Berkshire aan de Kaathovensedijk. Op zondag was er weer een gezellige boerenmarkt waar voor ‘elk wat wils' te koop werd aangeboden.

Via kraampjes presenteerden zich veel kleinschalige bedrijven. Hierdoor was het aanbod deze dag aardig gevarieerd. Zo was er bijvoorbeeld de echte boerenzuivel, het 5-sterren varkensvlees van Puur Berkshire natuurlijk en veel aanbod van groenten en fruit uit de eigen omgeving. Ook in de eigen winkel werd volop aan levensmiddelen verkocht.

Klik hier voor foto's.

Buiten kwam nog meer positieve energie vrij. Daar kon men ‘momenten van verwondering’ hebben, mede door de kristallen, schilderijen met ‘engelen’, mineralen, massages die werden aangeboden, tarotkaarten die werden gelegd en nog veel meer.

Kortom, het was een plek van ontmoeten, van samen zijn, van ontspannen. Samen zijn is tijdens de boerenmarkt belangrijk. Dat kon ook goed op het grote terras waar je kon genieten van een kopje koffie of een heerlijk worstenbroodje (XL).

De zon hielp zeker om van deze dag iets moois te maken. In alle drukte was het sfeervol en iedereen was goed gehumeurd.

Tekst: Anja van Aarle
Foto's: Rien van Aarle