Biljarten

b1Huldiging winnaars Libre en driebanden tijdens feestmiddag D.I.O. 16 juni 2023. Zeventig leden en  introducee waren afgelopen vrijdag aanwezig op onze jaarlijkse feestmiddag. Nico, onze voorzitter heette iedereen welkom en was weer blij met deze grootse opkomst.

Na een lekker bakje koffie/thee met een heerlijk gebakje van de plaatselijke bakker en wat bij gebabbeld te hebben was het tijd om onze jubilarissen in het zonnetje te zetten.
Dit jaar hadden we 1 jubilaris die 25 jaar lid was en 3 jubilarissen van 12 ½ jaar.
Ad Potters, 25 jaar , was totaal verrast en aan hem werd een leuke kadobon overhandigd van de plaatselijke slager. Voor Mien was er een prachtige bos bloemen.
Toen was het de beurt aan Nico, Willy en Jan. Zij kregen ook alle 3 een leuke kadobon.

Het hele jaar, van augustus tot juni, was er gebiljart voor de onderlinge competitie Libre en Driebanden. Dit jaar ook weer een hele spannende competitie. De winnaars werden deze middag bekend gemaakt.
Bij Libre poule A was dit geworden Ben van de Wetering met 323 punten, met 0,9 punten verschil was 2de geworden Peter van Deursen en 3de Jack vd Heijden.
Bij poule B mocht Geert van de Leest zich winnaar noemen, 2de was Freddy van de Heuvel en 3de Ad Potters.
Bij het Driebanden werd weer Ben van de Wetering naar voren geroepen, 2de was Bertus vd Pas en 3de Ad van de Leest. Ben en Geert namen de felicitaties in ontvangst en zij  kregen ook een kadobon aangeboden.
Dan was er ook nog een wisselbeker voor degene met het hoogste percentage, deze ging ook weer naar Ben van de Wetering, die geheel verrast was. Hij kreeg 2 bekers een wisselbeker en een replica voor zich zelf. Zowel de wisselbeker als de replica zijn geschonken door Frans Rooijmans.

Tegen 17.00 uur werd de inwendige mens versterkt en konden we allen genieten van een heerlijke kop soep, pasteitjes met een heerlijke goed gevulde kippenragout, gehaktballetje met satésaus en huzarensalade.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde middag

Heb je interesse, kom een keertje kijken. Wij biljarten op maandag-, dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag. Of neem contact op met Emmy, 06. 534 584 15

Dio 2023 kopie

  Foto's Corrie van der HeijdenDio2b3 2023 17