Hockey

Meisjes team_A_1Op zondag 6 juni heeft Hockeyclub HDL 5 teams gehuldigd die kampioen zijn geworden in het seizoen 2015-2016. De teams van Meisjes A1, Jongens B1, Dames 2 en de zaalhockeyteams Meisjes B1 en D1 kregen een grote taart overhandigd van voorzitter Camiel Aarts en Meisjes C2 kreeg een eervolle vermelding.

De opkomst van spelers, ouders en andere belangstellenden was groot en dat was ongetwijfeld mede te danken aan het mooie weer. Er klonk dan ook luid applaus voor de mooie prestaties.

DSC05447Hockey taart

Ledentoename

Hockeyclub HDL telt 22 competitieteams en heeft de magische grens van 300 leden bereikt. “Die ledentoename heeft ook een keerzijde”, aldus voorzitter Camiel Aarts tijdens de huldiging van de kampioenen. "Binnen onze club borrelt en bruist het van de nieuwe plannen en activiteiten. Jammer genoeg blijft het erg moeilijk om met het huidige aantal vrijwilligers alles goed te blijven organiseren. We hebben nog een aantal taken te verdelen. Daarom roepen we leden, ouders, opa's en oma's op om zich te melden en actief bij te dragen aan de organisatie van onze club. Het is niet alleen een club vóór de leden, maar vooral ook dóór de leden. Wij hopen echt dat leden en ouders de handen uit de mouwen willen steken om de vele activiteiten die binnen onze club moeten gebeuren goed te laten verlopen. Als bestuur en commissies kunnen en willen wij het niet allemaal alleen doen."

“Door de grote toename van het aantal leden dreigen er steeds vaker capaciteitsproblemen op het veld. Alle wedstrijden en trainingen moeten immers op slechts één veld plaats vinden, dat leidt steeds vaker tot problemen met wedstrijdplanning op zaterdagen en met het organiseren van trainingen op de doordeweekse avonden. Dat brengt mee dat we snel met de gemeente tot goede afspraken moeten komen over de aanleg van een extra kwart- of half veld, willen we geen ledenstop of wachtlijst voor de junioren moeten invoeren”, aldus de voorzitter, Camiel Aarts, die de dames op de foto feliciteert.

Foto : Anja Bekkers

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app