Korfbal

AltiorAfgelopen zaterdag 3 september was Altior met 12 teams vertegenwoordigd op het toernooi bij SCMH in Mariaheide. Na een week van trainen was dit om alvast wat wedstrijdritme op te doen voor de competitie die vanaf 10 september weer begint.

Het was een leerzame dag voor onze meiden die in de verschillende poules werden ingedeeld en gingen strijden voor een goede klassering. Er waren ruim 70 teams aanwezig dus het was gezellig druk en het mooie weer zorgde voor de rest. Altior ging naar huis met enkele bekers dus er waren goede resultaten en overwinningen bij. Nu de komende week nog hard trainen om a.s. zaterdag hetzelfde kunstje weer te laten zien maar dan in competitieverband. Als U wedstrijden van Altior een keer wilt bijwonen kijk op www.altior-korfbal.nl voor het complete wedstrijdprogamma. Tot dan !!

De selectie is al ruim 2 weken aan het trainen en heeft al verschillende oefenwedstrijden gespeeld voor hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de degradatie uit de Topklasse is het nu weer hard knokken in de hoofdklasse om weer terug te keren in de hoogste klasse van het dameskorfbal. Het zal een leuke competitiegaan worden waarin Altior zeker zal proberen om zo snel mogelijk weer terug te keren in die Topklasse.

Altior 2 is op zondag 4 september al begonnen aan de competitie met een wedstrijd tegen Swift 2 uit Velden.

Het ging nog niet van leien dakje want de wedstrijd werd verloren.

Altior 2 – Swift 2 Uitslag: 5 – 13

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app