Altior-OranjeWit 1Altior 1 – Oranje Wit 1

Afgelopen zondag 18 september stond de eerste thuiswedstrijd van Altior op het programma. Na de gewonnen wedstrijd tegen Spes was het zaak om punten te blijven verzamelen. Daarom stond de volle focus op de wedstrijd tegen Oranje-Wit uit Leunen.

Na een minuut stilte vanwege het overlijden van Dora Verhoeven, die erg belangrijk is geweest voor Altior en het dameskorfbal in het algemeen, opent Oranje-Wit de score. Ondanks een moeizaam verlopende eerste helft, lukt het Altior toch om met een voorsprong de rust in te gaan (8-5). In de tweede helft komt Oranje-Wit niet meer dichterbij, maar verder uitlopen gaat langzaam. De eindstand is 13-8. Aanstaande donderdag 22 september om 20.00 uur speelt Altior een bekerwedstrijd in Horst tegen Oxalis, zondag 25 september mag de ploeg voor de competitie op bezoek in Heumen.

Altior 2 – Prinses Irene 2 Uitslag: 17-11

Altior 3 – VVO 2 Uitslag: 10-6

Altior 4 – Melderslo 2 Uitslag: 6-7

Altior 5 – Prinses Irene 4 Uitslag: 5-11

Celeritas 3 – Altior 5 Uitslag: 10-3 (inhaalwedstrijd)

Rooi E1 – Altior E1

We beginnen vandaag de competitie tegen Rooi. Het is een spannende en gelijk opgaande wedstrijd. We moeten weer even wennen aan elkaar maar er komen toch vele kansen . In de rust staan we met 1-2 voor. In de rust spreken we af dat we proberen strakkere ballen te gooien. Hierdoor komen er meer kansen maar blijft het een gelijk opgaande wedstrijd. We scoren om en om maar op het eind hebben we een klein gaatje en winnen we de wedstrijd met 4-6. Heel goed gedaan.

Altior E2 – Be Quick E1 Uitslag: 3-7

Altior E3 – Celeritas E1 Uitslag: 0-5

Altior F1 – Flamingo’s F1 Uitslag: 20-3

Blauw Wit F1 – Altior F2 Uitslag: 8-4

Altior W1 – Be Quick W1 Uitslag: 7-3