AltiorAltior 1 – Klick’15 1
Op zondag 10 oktober speelde Altior thuis tegen Klick '15. Na een goede voorbereiding, zag de pupil van de week Iris van de Meerakker dat het de eerste helft onvoldoende lukt om de gecreëerde kansen af te maken.

Hierdoor kregen de gasten kans om de voorsprong te pakken en een gat te slaan. In de tweede helft zette de thuisploeg alles op alles om de overwinning naar zich toe te trekken, maar verder dan een 10-10 gelijkspel wisten de dames van Altior niet te komen. A.s donderdag 13 oktober is er de bekerwedstrijd uit bij Stormvogels. Misschien tot dan !!!

Altior 2 – Be Quick 2 Uitslag: 6-12

De Horst 2 – Altior 3 Uitslag: 11-5

Altior 4 – Klimroos 2 Uitslag: 12-10

Altior MW1 – Emos MW1

Deze wedstrijd gaat de boeken in als een grote oefening op afstand schoten. Helaas konden we de meeste daarvan niet benutten en waren de dames uit Schaijk vele malen zuiverder.

De rust gingen we in met een 2-6 achterstand en uiteindelijk verloren we deze wedstrijd met 6-12, met een enkel afstandsschot maar vooral doelpunten gescoord door doorloopballen.

Altior A1 – Avanti A1 Uitslag: 5-7

Altior B1 – Rosolo B1 Uitslag: 5-4

Altior C1 – Avanti C1 Uitslag: 4-2

Altior C2 – Corridor C1 Uitslag: 3-3

Altior D1 – Swift D1 Uitslag: 10-7

Altior E1 – Tovido E2

We spelen een hele goede wedstrijd. Het vierkant gaat steeds beter en er komen hele mooie kansen uit. In de rust staan we met 4-2 voor. In de rust spreken we af dat we de rust moeten bewaren en fopballen moeten spelen. Hieraan wordt heel goed aan voldaan. We maken er vele mooie doelpunten uit. We winnen met 11-2. Super goed gespeeld. Ga zo door.

Altior F1 – NDZW F1 Uitslag: 14-6

Altior F2 – Corridor F2 Uitslag: 5-3

Alico W1 – Altior W1 Uitslag: 5-9