2016-10-16 Bladella-AltiorBladella 1 – Altior 1
Op 16 oktober speelde Altior uit tegen Bladella uit Bladel. Op papier een wedstrijd die gewonnen zou moeten worden, maar Altior heeft in de drie voorgaande wedstrijden slechts 1 punt weten te pakken en Bladella won vorige week verrassend van Corridor.

De dames van Altior wilde koste wat kost de punten deze week wel pakken en na de bekerwinst tegen Stormvogels gingen de meiden vol vertrouwen het veld in. De eerste helft was een moeizame. Scoren bleek lastig, maar verdedigend stond het gelukkig wel goed. De ruststand was 4-4. In de tweede helft herpakte de ploeg zich snel en liep vlot uit naar 4-10. Bladella deed nog wat terug, maar wist niet dichterbij de komen dan de 8-11 die bij het laatste fluitsignaal op het scorebord stond. Volgende week speelt Altior om 13.00 uur thuis tegen Peelkorf om de tweede plaats.

Stormvogels 1 – Altior 1 Uitslag: 8-12 (bekerwedstrijd)

Rosolo 2 – Altior 2 Uitslag: 21-6

Altior 3 – Stormvogels 2 Uitslag: 5-15

SVOC’01 2 – Altior 4 Uitslag: 12-11

Altior 5 – Avanti 2 Uitslag: 8-12

Flash MW1 – Altior MW1

Op een ijzig koude avond wisten wij de score te openen. Helaas hadden we daarna moeite om het gaatje van de korf te vinden, waardoor we met een achterstand van 3-1 gingen rusten. In de tweede helft konden we de kansen beter afmaken en wisten we tot 3 maal toe de stand gelijk te trekken maar na de stand van 5-5 leek ons kruit verschoten en konden de dames uit Den Dungen uitlopen naar 7-5. Even kropen we met één puntje dichterbij alvorens we met verlies huiswaarts keerden doordat de eindstand gezet werd op 8-6.

Volgende week nog een kans voor een overwinning, op ons eigen veld tegen Be Quick.

Be Quick E3 – Altior E1

Het is een wedstrijd waarin wij de eerste helft iets beter zijn en Be Quick de tweede helft. Doordat Be Quick in de tweede helft meer scoort dan wij verliezen we de wedstrijd met 5-4. Het is heel jammer. Er had wel iets meer in gezeten.

Altior E3 – Alico E1 Uitslag: 1-4

Flamingo’s F1 – Altior F1 Uitslag: 2-18

De Korfrakkers F1 – Altior F2 Uitslag: 13-6