Korfbal

Altior c2_sponsorDe C2 van Altior heeft een nieuwe shirtsponsor; The Music Alliance, een onafhankelijke groothandel in muziekinstrumenten en –onderdelen. The Music Alliance vindt het belangrijk, dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun talent te ontdekken en ontwikkelen.

Net als sport is muziek een vorm van ontspanning en tegelijkertijd een passie. Je kunt alleen muziek maken, je kunt dit ook in een team (een bandje of orkest) doen. Door op jonge leeftijd te beginnen met een (team)sport leer je omgaan met anderen, krijg je nieuwe vrienden en ontdek je misschien wel een talent waarvan je niet wist, dat je het had. Muziek maken is precies hetzelfde. En bovendien leer je een nieuwe taal die iedereen verstaat. The Music Alliance heeft gekozen voor Altior en de C2, omdat kinderen vanaf deze leeftijd hun voorkeuren bepalen, omdat ze gericht keuzes gaan maken. Zowel Altior als The Music Alliance kunnen een bijdrage leveren in het maken van de juiste keus.

Met het brede assortiment biedt The Music Alliance de middelen voor iedereen, die muziek wil maken. Richwood gitaren, Stewart Ellis blaasinstrumenten, Boston muziekonderdelen en –accessoires zijn een paar voorbeelden van muziekinstrumenten, naast een enorme keus aan strijkinstrumenten, slagwerken en toetsinstrumenten. Vraag er naar bij je muziekleraar of in de winkel.

Altior wil de sponsor bedanken voor dit gulle gebaar en hoopt dat de dames de shirtjes met trots zullen dragen. We wensen ze veel succes in de competitie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app