2016-12-4 Danni_PriemsAltior 1 – Avanti 1
Afgelopen zondag 4 december kwam Avanti uit Schijndel op bezoek. Altior zal goed voor de dag moeten komen om weer niet tegen puntenverlies op te lopen. De pupil van de week Danni Priems zag Altior goed beginnen en

een kleine voorsprong nemen. Avanti had op dat moment niets in te brengen.

Maar de gasten kwam toch sterk terug door slordigheden aan Altior kant. De dames gingen rusten met een 6-5 voorsprong. Na rust liep dan toch Altior steeds verder weg en kon Avanti niet meer dichterbij komen. Het was over de gehele wedstrijd gezien een verdiende overwinning ondanks dat het spel nog niet hoogstaand was. Uitslag:17-10

Altior 2 – DSV 2 Uitslag: 15-11

Altior 3 – SCMH 2 Uitslag: 8-10

Altior 4 – TOG 2 Uitslag: 18-8

Altior 5 – Avanti 2 Uitslag: 7-6

Flamingo’s MW1 – Altior MW1

Pas na 5 doelpunten van de thuisploeg wisten wij het gat van de korf te vinden. Vrijwel direct daarna konden we gaan luisteren naar de aanwijzingen van onze coach om in de tweede helft beter van start te gaan. Dit leek warempel te lukken en langzaam maar zeker kwamen we beter in het spel en tot scoren. Met een paaldans-act als extra troef van één van onze speelsters probeerden we de aandacht te verleggen. De dames van Flamingo’s waren hiervan weinig onder de indruk en gingen met de winst naar huis. Eindstand 7-5.

Avanti A1 – Altior A1 Uitslag: 3-16

Altior B1 – SVOC’01 B1 Uitslag: 3-5

Altior B2 – Celeritas B2 Uitslag: 9-2

Avanti B2 – Altior B3 Uitslag: 5-1

Avanti C1 – Altior C1 Uitslag: 5-4

Prinses Irene C3 – Altior C2 Uitslag: 0-11

Altior D1 – De Korfrakkers D1 Uitslag: 5-13

Altior D2 – De Kangeroe D1 Uitslag: 9-1