Fieke LuciusAltior 1 – Olympia/DOS 1
Op zondag 12 februari ontving Altior in De Zaert de dames van Olympia/DOS. Hieraan hadden ze geen goede herinneringen want de uitwedstrijd werd verloren. Maar dat was toen, want Altior gaat, nu het erom gaat spannen in de hoofdklasse, de laatste weken steeds beter spelen.

De pupil van de week Fieke Lucius zag toch Altior slap beginnen aan de wedstrijd maar door slim verdiende strafworpen (4 stuks) wisten ze toch te gaan rusten met een voorsprong van 5-2. Na rust kwamen ze steeds beter in hun spel en hierop had Olympia/DOS geen antwoord die steeds verder achter kwamen en Altior de schade die ze daar hadden opgelopen ruimschoots goed maakte. Altior blijft hierdoor in de race voor promotie naar de topklasse. Eindstand 16-10.

Altior 2 – DDW 2 Uitslag: 14-9

Altior 3 – Emos 2 Uitslag: 5-9

De Korfrakkers MW1 – Altior MW1

In de eerste tien minuten lieten we ons verrassen waardoor we tegen een achterstand aankeken. We konden dit recht trekken tot 2-2 maar toen lukte het de thuisploeg beter om tot scoren te komen. Met rust was de stand 8-3. Hopende op een betere tweede helft deden we erg ons best en kropen langzaam dichterbij. We wisten de stand tot 12-8 te brengen alvorens we nog 2 doelpunten om onze oren kregen en met verlies huiswaarts keerden. Lisan bedankt voor je invalbeurt. Eindstand 14-8.

Tovido E1 – Altior E1

We beginnen heel goed aan de wedstrijd. Verdedigen en overnemen onder de korf gaat heel goed. Na 10 minuten is het nog 0-0. Dan komt er bij Tovido een hele snelle dame in en dan zijn we even een beetje de weg kwijt. Hierdoor staan we in de rust met 7-0 achter. In de rust spreken we af hoe we dit moeten aanpakken . We houden ons goed aan de afspraken en zo lukt het ons zelfs om nog een keer te scoren. We hebben best wel wat kansen gekregen alleen de bal wilde er maar niet in. We verliezen met 9-1. Ondanks de nederlaag is er hard gewerkt, en hierdoor heeft Tovido niet meer zo vaak gescoord. Super goed gedaan.

Winty E2 – Altior E2 Uitslag: 10-10

Altior F1 – Corridor F1 Uitslag: 8-11

Altior F2 – Stormvogels F1 Uitslag: 0-31

Alico W1 – Altior W1 Uitslag: 5-13 Strafworpen: 3-6