Raafke van den ReekAltior 1 – Klimroos 1

Op zondag 17 september kreeg Altior bezoek uit Hoogeloon. De 1e helft waren de dames aan elkaar gewaagd en zag de pupil van de week Raafke van den Reek dat Altior niet echt een vuist kon maken om de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Altior kreeg verschillende goede kansen maar die werden niet benut en gingen de dames rusten met een magere voorsprong van 6-5.

Na rust gingen de aanvallen beter en hier hadden de dames uit Hoogeloon geen antwoord op en liep Altior steeds verder weg. Na verschillende mooie combinaties en afstandsschoten, die er nu wel ingingen, was de overwinning weer binnen en blijven de dames na 3 wedstrijden nog ongeslagen. Na het laatste fluitsignaal stond er 15-8 op het scorebord. Donderdag 21 september speelt Altior de bekerwedstrijd tegen Corridor in Son en Breugel. Aanvang 20.00 uur.

Altior 2 – DSV 2 Uitslag: 10-13

Altior 3 – Prinses Irene 3 Uitslag: 15-5

Avanti 2 – Altior 4 Uitslag: 13-3

Be Quick MW1 – Altior MW1 Uitslag: 13-5

In vergelijking met de vorige wedstrijd begonnen we nu voortvarender. Met steeds een doelpunt verschil in ons voordeel wisten we tot 2-2 goed mee te komen. Daarna was het gedaan en gingen we de rust in met een 6-2 achterstand. Ook in de tweede helft ging de bal moeizaam door onze korf. Dit lukte beter bij de dames uit Nuland. Een iets beter eindresultaat dan vorige week maar er is zeker verbetering mogelijk.