Altior 24 9Heumen 1 – Altior 1 Uitslag: 12-11                                     Op zondag 24 september reisde Altior af naar Heumen. Met een goed gevoel gingen de dames de wedstrijd in en waren ze in de 1e helft erg aan elkaar gewaagd. Altior kreeg goeie kansen maar verzuimde om ze af te maken en daarbij hadden de dames ook nog eens de pech dat de bal als een tol uit de korf draaide.

De dames gingen rusten met een stand van 5-5. Die rust deed Altior minder goed dan de tegenstander want die kwamen sterk uit de kleedkamer en zette Altior gelijk op 3 doelpunten achterstand. Altior kwam nog verder op achterstand maar in het laatste deel van de wedstrijd kwamen ze sterk terug en het laatste fluitsignaal kwam net iets te vroeg om een eventuele puntendeling of overwinning veilig te stellen. De eerste nederlaag was een feit !!

Corridor 1 – Altior 1 Uitslag: 9-17 (bekerwedstrijd)

Swift 2 – Altior 2 Uitslag: 16-11

Oxalis 2 – Altior 3 Uitslag: 10-6

Altior 4 – Avanti 2 Uitslag: 5-8

Altior MW1 – NDZW MW1 Uitslag: 8-5

Na twee dramatische nederlagen wilden we wel eens proeven van een overwinning.

Met snel spel en vele kansen leek het er op dat we wederom ver achter kwamen te staan maar na de 0-2 wisten we dat om te buigen naar een gelijkspel. Na de stand van 3-3 kregen we de smaak pas echt te pakken en scoorden we nog 2 maal voor rust. Helaas werden deze allebei afgekeurd. Toch gaf ons dat voldoende moed om in de tweede helft door te gaan en warempel lukte dat ook, wat resulteerde in een 7-3 voorsprong.

Genoeg kansen kwamen aan beide kanten maar dat  leverde helaas geen doelpunten op. Deze wedstrijd trokken we eindelijk aan het langste eind en gingen de overwinning vieren met taart !

Flash R1 – Altior R1 Uitslag: 2-3

BMC A1 – Altior A2 Uitslag: 10-8

De Peelkorf B1 – Altior B1 Uitslag: 8-5

Altior B3 – Avanti B1 Uitslag: 2-7

Celeritas C1 – Altior C2 Uitslag: 5-3

Altior C3 – BMC C1 Uitslag: 3-2

Celeritas D1 – Altior D1 Uitslag: 5-7

Altior E1 – De Kangeroe E1 Uitslag: 9-2