Korfbal

Charlotte Somers. CustomAltior 1 – Oranje Wit 1 : 12-11

Op zondag 1 oktober kreeg Altior de korfbalsters van Oranje Wit uit Leunen op bezoek. Een tegenstander waar Altior het altijd al moeilijk mee heeft dus het beloofde een spannende middag te gaan worden.
 De pupil van de week Charlotte Somers zag een 1e helft waarin Altior het zeer moeilijk had om te scoren en waar de gasten optimaal van profiteerde en een riante voorsprong namen. Altior keek bij het rustsignaal tegen een 2-7 achterstand aan dus het zal onrustig zijn geweest in de kleedkamer. De 2e helft begon voor Altior flitsend en de dames kwamen tot op 2 doelpunten achterstand verschil terug in de wedstrijd. Oranje Wit was niet meer zo doeltreffend als in de 1e helft en langzaam kroop Altior dichterbij. Met nog een paar minuten op de klok was het 11-11 maar hier nam Altior geen genoegen mee en ging nog eenmaal vol ten aanval en met een prachtig afstandsschot in de laatste minuut werd de overwinning toch nog binnen gehaald. A.s. zondag 8 oktober speelt Altior wederom een thuiswedstrijd en komt Stormvogels op bezoek. Tot dan !!

Diosa D1 – Altior D1                       Uitslag: 3-12

Odisco D1 – Altior D1                    Uitslag: 2-15 (inhaalwedstrijd 28 sept.)

Altior D2 – Emos D2                       Uitslag: 6-1

Altior E2 – Corridor E3                  Uitslag: 2-1

Be Quick E4 – Altior E3                 Uitslag: 3-12

Altior E4 – Be Quick E3                 Uitslag: 1-3

Altior F1 – Emos F1                        Uitslag: 3-6