Voetbal

Richard van_ZoggelHet Heeswijk van trainer Marc vd Ven trad in de laatste competitieronde thuis tegen Baardwijk aan zonder een aantal basisspelers, die vanwege de behaalde kaartenlast op scherp stonden voor de nacompetitie.
De vervangers vervulden hun taak echter prima, want het eerste half uur ging de wedstrijd gelijk op en waren er mogelijkheden aan beide kanten.
 
De stand bleef echter 0-0 en nadat een speler van Baardwijk na 28 minuten in een fair duel ongelukkig zijn been brak, besloot de scheidsrechter de wedstrijd definitief te staken. Vervelend voor Baardwijk en met name voor de speler in kwestie, die vanuit Heeswijk dan ook veel beterschap gewenst wordt.
 
Door dit abrupte einde van deze partij viel ook het afscheidsfeestje van grensrechter Richard van Zoggel in het water, die na 17 jaar trouwe dienst zijn laatste wedstrijd vlagde voor de blauw-witten.
 
Het is nog afwachten hoe deze wedstrijd door de KNVB afgehandeld wordt, maar vooralsnog gaat Heeswijk ervan uit dat het volgende week op het eigen sportpark De Balledonk de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse start tegen Moerse Boys uit Zundert. Alle support is van harte welkom!
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app