FC de Rakt Avesteyn 1 1 2017 10 15FC de Rakt - Avesteyn 1 -  1
UDEN - Na de 3-0 zege van vorige week mocht Avesteyn aantreden tegen FC de Rakt om het totaal aantal punten naar 10 te brengen.Avesteyn begon matig aan de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een vroege achterstand. De Rakt kwam al snel op voorsprong door een momentje van onoplettendheid van de Dintherse defensie.

Sindsdien is Avesteyn duidelijk de bovenliggende partij met kansen die zich opstapelen. Voor rust werden deze helaas niet verzilverd. In de tweede helft stelde Avesteyn al snel orde op zaken. Rens van Vugt was degene die de bal tegen de touwen schoot. Na de 1-1 volgde er nog een aantal kansen voor Avesteyn maar ook deze bleven onbenut. Hierdoor bleef De Rakt hoop houden op een overwinning en begon het meer aan te dringen. De laatste fase van de wedstrijd was weer voor Avesteyn maar weer vergaten ze de kansen af te maken. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Volgende week mag Avesteyn zichzelf bewijzen tegen VOW.

Verslag: Stan Bosch   Foto: Ad van Dooren