AvesteynAvesteyn verliest ongelukkig bij FC Udena
Na de mooie overwinning van vorige week tegen Schadewijk mocht Avesteyn vandaag zijn opwachtig maken tegen het lager geklasseerde FC Uden.Avesteyn begon scherp aan de wedstrijd. Binnen één minuut was het al raak. Stan de Laat zorgde voor de vroege openingstreffer voor Avesteyn na goed doorkoppen van Dries Heerkens.
 Avesteyn was heer en meester en krijgt nog wat kansjes via Stan de Laat. Tegen de verhouding in komt FC Uden halverwege de eerste helft op gelijke hoogte door een vrije trap van 60 meter over de Dintherse goalie te schieten. Na de 1-1 was Avesteyn even de weg kwijt en speelde het slordig. Hierdoor werden er geen echte kansen meer gecreeerd in de eerste helft wat dus resulteert in een 1-1 ruststand.
In de tweede helft komt FC Uden op een 2-1 voorsprong. Wederom werd de bal over de keeper geschoten, ditmaal van een meter of 40. FC Uden is scherper en Avesteyn is erg slordig in de passing. Met nog een kwartier op de klok ging Avesteyn alles op de aanval spelen. Dit leidde al vrij snel tot de gelijkmaker van Dries Heerkens die de bal bekeken in de hoek plaatste. In de slotminuten werd het drama voor Avesteyn compleet. Een afstandsschot viel erg gelukkig binnen doordat Glenn Buermans iets minder gelukkig was vandaag. Een dag om snel te vergeten.