Voetbal

Foto Marc van de VenVV Heeswijk en hoofdtrainer Marc van de Ven na vijf seizoenen uit elkaar. “Vijf seizoenen heel fijn en succesvol samenwerken is mooi om op terug te kijken. Dat zou zelfs nog langer kunnen worden maar zowel het bestuur van Voetbalvereniging Heeswijk als Marc van de Ven willen voorkomen dat dan de frisheid en de uitdaging mogelijk minder zou kunnen worden”.

Dat zegt voorzitter Peer Verkuijlen van voetbalvereniging Heeswijk. “Na vijf seizoenen zal de verbintenis in juni 2018 dan ook beëindigd worden.” Dat hebben beiden in goed onderling overleg te besloten.

Het bestuur, de staf en de betrokken spelersgroep kijken samen met Marc van de Ven terug op een hele mooie periode. Heeswijk speelt al enkele jaren in de tweede klasse en doet bovenin telkens goed mee met drie periodetitels in de laatste drie seizoenen en telkens nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse als resultaat. “Op voorhand denk je er niet aan om vijf seizoenen als hoofdtrainer te werken bij dezelfde club,” zegt Marc. “Dat het wel gebeurt zegt veel over de ontwikkeling, sfeer en het vertrouwen over en weer. Dat is fijn om mee te maken.”

Volgens de voorzitter en de hoofdtrainer gaat Heeswijk ook dit seizoen voor plaatsing bovenin de ranglijst en als het kan voor de nacompetitie. Iedereen gaat er alles aan doen om dat ook nu weer te laten lukken. “Dat zou een mooie afronding van de samenwerking zijn.”