Dorpsnieuws

Mi CantoKamerkoor Mi Canto bestaat 25 jaar. Eerder dit jaar nodigden we u uit voor ons jubileumconcert. Het werd een grandioos feest.
En nu nodigen we u uit voor het 10e korenfestival

dat Mi Canto organiseert, ditmaal onder de titel: Muzikaal Verblijf—met een koor of vijf.

Noteer zaterdag 3 oktober as. Het concert vindt plaats in de aula van Gymnasium Bernrode, Zijlstraat 1 te Heeswijk. Aanvangstijd 20 uur.

De entree bedraagt € 5,00. U kunt voor dit concert geen kaarten reserveren. Zorg dat u tijdig in de zaal aanwezig bent. De zaal gaat open om 19.15 uur.

Uiteraard stellen wij u  graag voor aan de koren die naast Mi Canto voor u optreden en samen met ons dit feest gaan verzorgen.

Vrouwenkoor La Orféon uit Loosbroek brengt een repertoire van pop, musical en jazz onder leiding van Peter van Raak. Ze traden al eerder met ons op in Muzikaal Vertier. Hun optreden is een belevenis. Lees verder op de site.

Koor Vivace trad al eerder samen met Mi Canto op tijdens een van de korenfestivals. Voor deze jubileumuitgave komen ze graag weer terug, zoals altijd onder leiding van Rein Boeijen. Lees meer over Vivace op hun website.

Popkoor Voyss is een muzikale, swingende groep van 60 dames en heren met een eigen combo. Ze weten het publiek steeds te vermaken, of het nu in de plaatselijke kroeg is of in Paradiso. Hun optreden bij Muzikaal Verblijf zal zeker memorabel zijn. Lees verder op de website.

En last-but-not-least kamerkoor Sasso Montanari uit Steenbergen. Het is ons een groot genoegen om dit koor aan u voor te stellen.
En niet alleen omdat twee oud-leden van Mi Canto daarin zingen, ook omdat zij klassiek met kwaliteit brengen. Lees verder op de site van het koor.

Kortom, Muzikaal Verblijf met een Koor of vijf, wordt een prachtig concert. Een mooi feest in ons jubileumjaar. Kom op 3 oktober as. naar de aula van gymnasium Bernrode, Zijlstraat 1, Heeswijk. Lees meer op de website van Mi Canto