Dorpsnieuws

Sint Servaes_ijzer_verzamelenHet was een prachtige dag afgelopen zaterdag. Harmonie Sint Servaes ging de Dintherse straten af om oud ijzer op te halen en trof daarbij heel veel gulle giften van de gemeenschap. In acht teams werden alle wijken afgewerkt, waarbij in totaal bijna vijftig mensen actief waren. Het weer was prachtig, waardoor veel dorpsbewoners lekker rondom het huis aan het werk waren.

Een prachtige dag om veel contacten in de straten te hebben en onze actie aandacht te geven. Dat leverde dan ook een heel mooi resultaat op wat vergelijkbaar was met de laatste jaren.

Er waren heel wat kleine gespaarde hoopjes ijzer en zoals elk jaar zijn er ook altijd weer enkele adressen waren veel kilo’s op de actie van de harmonie liggen te wachten. Met zorg werden alle ijzermaterialen gescheiden en ter plekke verwerkt in de klaarstaande containers. De oudijzercommissie had zich weer uitstekend voorbereid op de inzameldag. Vooral de gezelligheid en de eensgezindheid op deze dag, waarin leden, maar ook andere vrijwilligers van buiten de vereniging samenwerken, maken het elk jaar weer tot een hele fijne dag. Met een mooie opbrengst tot gevolg. Pas tegen zes uur waren we klaar met onze actie.

We willen alle inwoners van Dinther (en ook Heeswijk) bedanken voor het sparen van het oud-ijzer. We hopen volgend jaar weer op u te mogen rekenen. Mocht u tussentijds van uw oud-ijzer af willen neem dan contact op met Gerard Barten 0413-291402 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.