Dorpsnieuws

ontbijtje van_de_wereldwinkelZondag 8 mei is het weer zover! Moederdag.Tijd om je moeder weer eens extra te verwennen. Dat begint natuurlijk met een (h)eerlijk ontbijt. De Wereldwinkel heeft daarom een leuke actie bedacht. Bij aankoop van zes broodbelegproducten van Fair Trade Original ontvang je een fairtrade houten scrapwood dienblad cadeau.

Voor slechts € 15,00 heeft u een prachtig Moederdag cadeau waar het hele gezin van kan profiteren!

Houten dienblad Het dienblad is een fairtrade dienblad gemaakt van sloophout (= scrapwood). De fairtrade dienbladen worden door ambachtslieden in Jodhpur, in het noorden van India, geproduceerd. Vanwege het gebruik van sloophout, waarbij de kleuren op elke plank authentiek zijn, is elk product uniek en dus net een beetje anders. En er zijn geen bomen gekapt voor de productie ervan, extra goed bezig dus!

Broodbelegproducten Het dienblad is groot genoeg voor de zes broodbelegproducten ( hagelslag melk, - vlokken puur, - pindakaas, - hazelnootpasta, - chocoladepasta extra puur en - honing in knijpfles). Daarnaast is er nog ruimte voor een fairtrade kopje thee of koffie. En de koffie………die is in de maand mei in de aanbieding!

Aanbieding van de maand Om het ontbijt compleet te maken heeft de Wereldwinkel alle koffie varianten van Fair Trade Original in de aanbieding. U ontvangt maar liefst 15% korting.