Dorpsnieuws

Kantlijn Affiche VP 2017 definitief54 CustomTussen Sint en Kerst speelt toneelvereniging Kantlijn het jubileumstuk “In ieder badje een ander schatje”.Je bent jong en je wilt wat. Ook dit geldt, in dit blijspel, voor de hoofdrolspelers Jos en Johan. Alhoewel Johan meer oog schijnt te hebben voor de automatisering dan voor de meisjes, dit tot groot ongenoegen van zijn tante. 

         
Groepsfoto2017 Custom
Jos daarentegen is een echte liefhebber van het vrouwelijk                    schoon en heeft duidelijk aan een en dezelfde partner niet genoeg. En dat kan hem wellicht nog opbreken als tante Leen van de Amsterdamse kroeg “Het Zeepaardje” er achter probeert te komen waar en met wie, haar dochter een nacht heeft doorgebracht. Voeg daar een vutter met gouden handjes aan toe, met zijn niet op haar mondje gevallen echtgenote, nog wat vriendinnen, een kleine verbouwing en…….. jawel hoor,  alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor hectiek en verwarring alom. Dit wordt weer een avondje onbezorgd genieten en lachen, want de humor ligt in dit geval niet op straat maar in bad. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam te reserveren op telefoonnr. 0413-296008. 

De kaartjes kosten € 8,50 per persoon. De uitvoeringen zijn op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december in het Willibrordcentrum in Heeswijk, telkens om 20.30 uur.