Dorpsnieuws

WojstapDe opbrengst van de RaboClubsupport is goed besteed. De Wojstap is een mooi en duidelijk scherm bij de computer rijker. Nu kunnen 6.177 foto’s op de website worden getoond. Bij vrijwel elke foto is beschreven wie of wat er op staat. Een aantal leden/vrijwilligers heeft zijn uiterste best gedaan om te zorgen voor volledige en juiste beschrijvingen. Maar ondanks de ijver en de inspanningen blijven er onjuistheden en onvolledigheden in staan.

U kunt helpen
Om meer dan 6.000 foto’s na te kijken en te controleren is een hels karwei, maar vele handen maken licht werk. Daarom vraagt de Wojstap nu aan iedereen om naar de foto’s op de site te gaan en in ieder geval de foto's van de eigen familie en de eigen straat te controleren. Hoe doe je dat? Voer de volgende stappen uit en het zal je zeker lukken:

  1. Ga naar de foto's op de site van De Wojstap: https://www.dewojstap.nl/fotos
  2. Klik op het woord Foto’s rechts bovenaan
  3. Noteer in het zoekvenster je eigen naam of je eigen straat. Er verschijnt een aantal foto’s
  4. Klik op de foto. Die verschijnt groter in je scherm en er komt een tekst onder te staan
  5. Bekijk de tekst op onjuistheden of onvolledigheden
  6. Noteer die onjuistheden of onvolledigheden en mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de leden van de Wojstap gaan zorgen dat de juiste informatie bij de foto komt staan

Heb je nog andere vragen of opmerkingen over de foto, dan kun je die op hetzelfde adres kwijt. Bedenk: Hoe juister de informatie is, hoe waardevoller de foto’s voor de gemeenschap zijn!