Dorpsnieuws

marieke moorman.400x250Corona is alweer twee jaar onder ons en is niet meer weg te denken. Het heeft nog altijd een enorme impact op ons dagelijks leven. Er is weinig ruimte om andere mensen te ontmoeten en dat is voor veel mensen zwaar. We zullen er helaas op de een of andere manier mee moeten leren leven.

Als gemeente willen we graag in gesprek blijven met onze inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen.

De burgemeester, wethouders en ambtenaren hebben regelmatig contact met instanties in de gemeente. Om te weten hoe het met hen gaat. En om te horen wat wij kunnen doen om te helpen, binnen de mogelijkheden die wij hebben.

Gesprekje met de burgemeester
Net als vorig jaar hoort burgemeester Marieke Moorman ook graag hoe het met ú gaat. Zij nodigt u van harte uit om samen een ommetje te maken of een online gesprekje te houden. We horen graag of u gebruik wilt maken van deze uitnodiging. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u op een andere manier laten weten hoe het met u gaat? Dat kan uiteraard ook. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een brief of kaart naar gemeente Bernheze, t.a.v. Burgemeester Moorman, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.