Dorpsnieuws

KBO ontmoetingsmiddagIn het kader van ''de week tegen de Eenzaamheid'’, een landelijke week van 29 september tot en met 6 oktober, nodigen de mensen van de ontmoetingsmiddagen in Heeswijk-Dinther iedereen uit die belangstelling heeft voor deze bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen vinden wekelijks plaats in de KBO-ruimte voor KBO Heeswijk op dinsdagmiddag en in CC Servaes voor KBO Dinther op donderdagmiddag.

Tijdens deze middagen, met name bedoeld voor mensen die weinig sociale contacten hebben of veel aandacht vragen van hun partners/mantelzorgers, staat de ontmoeting en verbinding centraal. Er wordt samen met vrijwilligers en een professional van Laverhof op een afwisselende manier invulling gegeven aan deze middag zoals gezamenlijke gesprekken over allerlei onderwerpen, geheugenspellen, er wordt naar muziek geluisterd of samen bloemstukjes gemaakt voor de feestdagen. Elke middag wordt afgesloten met spelletjes ( kaarten, rummikub e.d ) in kleinere groepjes. Voor de bezoekers, die al jarenlang deelnemen aan deze ontmoetingsmiddagen een gezellig contactmoment elke week.

Als bovenstaande je aanspreekt of als je denkt: dit is iets voor mijn vader/moeder ben je van harte welkom een kijkje te komen nemen (of kom gezellig met z’n tweeën) . We maken er een extra gezellige middag van met een lekker hapje en drankje en wat live muziek.

Uitnodiging voor KBO Heeswijk: dinsdag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de KBO ruimte in  Bernode.
Uitnodiging voor KBO Dinther : donderdag 6 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in CC Servaes (naast de kerk in Dinther).

Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie: een telefoontje naar de coördinatoren
Heeswijk: Rianne van Beekveld 06-83972910
Dinther: Tonny van der Ven 06-20216398