Dorpsnieuws

veldritOp zondag 20 november wordt in het bosgebied tegenover Stanserhorn een wedstrijddag voor veldrijders gehouden. Dit alles onder de noemer : ‘2e Van Den Akker Aqua Service Veldrit Heeswijk’.Op deze dag gaan verschillende categorieën veldrijders de sportieve strijd met elkaar aan.

De compacte ronde over het zanderige gebied en diverse singletracks op het terrein van familie Van Heugten, vormen voor de renners een mooie uitdaging. We zijn verheugd dat we deze wedstrijden ook nu weer onder de vlag van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) kunnen organiseren. Dit is een garantie voor een professionele en ervaren wedstrijdbegeleiding.

Locatie
De inschrijving voor de deelnemers is bij Stanserhorn te Heeswijk-Dinther. De finishlijn ligt traditioneel op de open zandvlakte nabij de Heibloemsedijk. Een deel van deze weg is op deze dag voor gemotoriseerde voertuigen volledig afgesloten. In de directe nabijheid zijn parkeervoorzieningen aanwezig.

Tijdschema
De volgende wedstrijden vinden op deze dag plaats:

10.00 uur MASTERS
11.00 uur NIEUWELINGEN
12.00 uur JUNIOREN
13.00 uur VROUWEN / JUNIOR-VROUWEN
13.02 uur NIEUWELING-MEISJES
14.00 uur AMATEURS / SPORTKLASSE
15.00 uur ELITE / BELOFTEN

Informatie
De organisatie is ook dit jaar weer in vertrouwde handen van ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’.

We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op zondag 20 november op het wedstrijdparkoers. De veldrit is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie over de wedstrijden op onze website: www.wscbernheze.nl  .